Januar- Mesec beba u Toy Land-u!

09.01.2018

Januar- Mesec beba u Toy Land-u!

A koji je bolji način slavlja od akcije koja će da traje tokom celog meseca? Za sve nove buduće drugare, a i za one koji se već neko vreme druže sa nama, napravili smo kupon kod BABY15 koji vam omogućava 15% na SVE ZA BEBE!

Popust ne važi za one artikle koji su već na sniženju ili akciji, kao što je PRE-ORDER za Cosatto, i važi isključivo za igračke i opremu za bebe! 

Naravno, nismo zaboravili i na naše starije drugare i drugarice, tako da smo napravili dve specijalne akcije: CYBER MONDAY I SREĆNA SREDA! Na kalendaru ispod možete da vidite datume svake akcije!

 

 

 

CYBER MONDAY:

Svakog drugog ponedeljka napravili smo CYBER MONDAY akciju od 20% na sve igračke za starije dečake i devojčice! Pravila CYBER MONDAY akcije glase:

1. Svakog drugog ponedeljka u januaru (pogledajte kalendar), možete iskoristiti kupon kod CYBERMONDAY20 i ostvariti popust od 20% na igračke za dečake i devojčice.

2. Popust se može iskoristiti isključivo za igračke za dečake i devojčice, ne može se iskoristiti za igračke za bebe.

3. Popust se ne sabira sa ostalim popustima, i može se iskoristiti samo za one igračke koje nisu već na popustu.

SREĆNA SREDA:

Sreda je u Januaru srećan dan, i zato ga zovemo SREĆNA SREDA! Svake srede pravimo akcije iznenađenja u našim radnjama i na sajtu, koje ćete saznati dan pre, zato nas pratite na društvenim mrežama ili nas jednostavno posetite svake srede online ili u radnji!