Dobrodošli na naš novi web sajt

18.1.2020.

Dobrodošli na naš novi web sajt

Posle nekoliko meseci planiranja, srećni smo da Vam objavimo početak rada našeg novog i redizajniranog web sajta. Nadamo se da Vam se svidja novi i osveženi OFY Toyland, i da će Vam unapredjena navigacija omogućiti bržu i lakšu kupovinu. 

U ovom blog postu želimo da Vam ispričamo o novinama na našem sajtu, i pozivamo Vas da posećujte OFY Toyland Blog i u budućnosti jer Vas očekuje mnoštvo tekstova na teme kao što su: kako izabrati auto sedište?šta su STEM & Montessori igračke?, sa kojim igračkama ćemo se igrati u budućnosti? ... kao i mnogi drugi saveti i zanimljivosti.


83592291-entrega-rápida-de-regalos-de-navidad-listos-para-volar-con-un-cohete-aislado-sobre-fondo-blanco

Omogućili smo Vam najbržu moguću isporuku za Vaše porudžbine, uz mogućnost isporuke igračaka za samo 120 minuta na teritoriji Beograda, ili  istog dana za teritoriju Srbije odabirom opcije hitno. Za porudžbine u Crnoj Gori posetite nas na adresi www.igračke.me.

toyland-poklon

Ako kupujete poklon, a ne znate šta da kupite, možete posetiti stranicu sa savetima za izbor pravog poklona i top 10 igračkama .Ukoliko želite možete izabrati opciju da besplatno zapakujemo Vašu porudžbinu u OFY Toyland ukrasni papir ili da izaberete drugi ukrasni papir ili kesu prilikom plaćanja. 

Wholesale

Veleprodaja igračaka

 

Cenimo Vaše mišljenje

Kontaktirajte nas da nam kažete šta mislite o našem novom sajtu . Takodje molimo Vas da nam javite ukoliko nešto ne možete da pronadjete ili Vam je potrebna naša pomoć oko korišćenja i poručivanja.