Cosatto Auto sedište Rac Port I Size 0+ Fika Forest
Cosatto Auto sedište Rac Port I Size 0+ Fika Forest
Cosatto Auto sedište Rac Port I Size 0+ Fika Forest
Cosatto Auto sedište Rac Port I Size 0+ Fika Forest

Šifra proizvoda:CS4401

Cosatto Auto sedište Rac Port I Size 0+ Fika Forest

34.900,00 rsd 24.430,00 rsd
Ušteda: 10.470,00 rsd

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 3000din

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

  • Uzrast:
    • 0 - 12 meseci

Deklaracija

Šifra CS4401
Naziv Cosatto auto sedište RAC Port I-Size 
Proizvodjac Cosatto Limited, Engleska
Zemlja porekla Kina
Uvoznik Toy Land doo, Zmaj Jovina 15, Beograd
Sastav označen na etiket

 

Opis proizvoda:

‘’Bezbednost na putevima je oduvek bio ključno za RAC. Prema tome, povezivanje sa Cosattom za razvijanje inovativnog auto sedišta punog najskorijih sigurnosnih funkcija je bila lagana odluka”- RAC

Novo Port i-Size auto sedište je uz vašeg najdragocenijeg putnika od rođenja (40cm) do 15 meseci (87cm). Napravljeno je za sigurnu vožnju u kolima zahvaljujući saglasnošću sa R129 standardom, ali ukoliko dodate i Port i-Size bazu (posebno se kupuje), sedište postaje saglasno i sa i-Size standardima što ga čini prilagodljivijim i lakšim za korišćenje. Postavlja se suprotno od pravca vožnje i dolazi u čuvenim Cosatto dezenima koje bebe vole i sa najinovativnijom bezbednosnom tehnologijom.
 
Uz odgovarajuće adaptere koji se posebno prodaju, može da se postavi na Giggle Mix, Giggle 4, Giggle Quad, Wow, Wow 2, Wow XL, Wowee i WOW Continental kolica.

RAC Port i-size

5 razloga za kupovinu

Bezbednost i sigurnost uz i-Size

RAC Port auto sedište je i-Size i ISOFIX kada se koristi sa Port i-Size bazom koja se posebno kupuje. Baza doprinosi manjem pomeranju sedišta tokom vožnje. Ne samo da dobijate dodatnu sigurnost, već mnogo brže i lakše postavljate i vadite sedište iz kola. Ukoliko koristie sedište bez baze, ne brinite, napravljeno je tako da odgovara bezbednosnom standard R129, što ga čini savršeno sigurnim za koršićenje i kada je povezano sa standardnim sedištem automobila.

Zaštita od udara

RAC Port auto sedište ima zaštitu od udara u srži svog dizajna. Unikatna ojačana konstrukcija sa jakom zašitnom školjkom štiti vašu bebu. Plus, sedište je postavljeno materijalom koji absorbuje energiju i to donosi zaštitu iz svih uglova. 

Transformiše putovanje

RAC Port auto sedište dolazi sa jednoručnim podešavanjem naslona za glavu i podesivim pojasevima što Vam omogućava da postavite vašu bebu u savršen položaj. Postava sedišta je veoma udobna i napravljena od materijala koji absorbuje energiju udara. Ukoliko koristite Rac Port sa i-Size bazom, dobijate opciju postavljanja sedišta u 3 pozicije, što je odlično za dodavanje mesta za bebine nogice koje rastu.

Neverovatna udobnost i praktični dodaci

Sa RAC Port i-Size auto sedištem vaša beba će dobiti najveći nivo udobnosti jer je postavljeno sa specijalnom veoma gustom penom koja absorbuje energiju (udar). Pored toga, RAC Port dolazi sa revolucionarnim vodootpornim materijalom koje je tretirano i sa specijalnim premazom koje olakšava čišćenje. Plus ima i tendu sa UPF 100+ zaštitom od sunca koja se duplo izvlači.

Pametne Stvari.Srećne bebe


RAC Port i-Size auto sedišta su napravljena u čuvenim Cosatto dezenim koje bebe i deca vole i koji dokazano pomažu razvoj ranih senzornih veština. U istraživanjima 8 od 10 dece izabere Cosatto. 

Karatkeristike:

·     RAC Port je i-Size i ISOFIX kada se kosisti sa Port i-Size bazom (posebno se kupuje)

·     Napravljeno u skladu sa R129 sigurnosnim regulacijama, što znači da može da se koristi i bez baze, tj sa pojasevima automobila.

·     Od rođenja (40cm) do 15 meseci (87cm)

·     Koristi se suprotno od pravca vožnje

·     Dolazi sa sigurnosnim pojasom od 5 tačaka sigurnosti

·     Lagano jednoručno podešavanje visine pojaseva (bez potrebe sa izvlačenjem i ponovnim uvlačenjem), kao i visine naslona za glavu.

·     Ojačana konstrukcija sedišta sa jakom zaštinom školjkom

·     Postavljeno sa gustom penom koja absorbuje energiju

·     Revolucionarni vodootporni materijal tertian premazom za lako čišćenje

·     UPF 100+ tenda sa duplim izvlačenjem

·     Insert za novorođene bebe može da se ukloni i to čini sedište savršenim za malo starije bebe.

·     Dolazi sa jastučićima za pojaseve i stomačić

·     Postava može da se ukloni i pere u mašini po uputstvu

·     Uz odgovarajuće adaptere može da se postavi na Giggle Mix, Giggle 3, Giggle Quad, Wow, Wow 2, Wow XL, Wowee i Wow Continental kolica. 

·     4 godine garancije

 

TESTIRANJE: VIŠE OD ZAHTEVANIH STANDARDA

Bezbednost vaše bebe je Cosatto-ova obsesija. To znači da možete da budete sigurni da su svi Cosatto proizvodi testirani i više nego što Evropski sigurnosni standardi zahtevaju. To je samo početak.

Njihov posvećeni tehnički tim pregleda proizvode iznova i iznova, i tek kad proizvod odgovara najstrožnijim sigurnosnim zahtevima, prelazi se na testiranje proizvoda uživo u skladu sa pretpostavljenim periodom korišćenja. Na kraju pravi korisnici (roditelji) testiraju proizvod pre nego što bude dostupan svima.

Cosatto stalno pregleda, redizajnira i testira njihove proizvode u zajedno sa vodećim Evropskim nezavisnim organima za inspekciju, kao i sa krajnim korisnicima. 

 

Težina sedišta: 4.6 kg

Dimenzije auto sedišta: 67 x 44 x 50 cm

Težina paketa prilikom slanja: 6.4 kg

Dimenzije paketa: 71 x 45 x 36 cm

 

 

>