LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU
LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU
LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU
LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU
LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU
LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU
LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU
LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU

Šifra proizvoda:HM41164

LEGO 41164 FROZEN 2 ZAČARANA KUĆA NA DRVETU

7.599,00 rsd

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 3000din

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

Deklaracija

Šifra:HM41164
Naziv:Lego Frozen 2 41164
Proizvodac:The Lego Group,Aastvej 1DK-7190, Billund,Danska
Uvoznik:Toy Land doo, Zmaj Jovina 15, Beograd
Uzrast: 6+
Zemlja porekla:Kina
Sastav:plastika
Upozorenje:Opasnost od gušenja-sitni delovi nisu za decu ispod tri godine

Opis proizvoda:

Napravi ovu magičnu kuću iz Diznijevog novog filma, Zaleđeno kraljevstvo II, i upusti se u avanturu u začaranoj šumi sa omiljenim Diznijevim junacima! Popni se na osmatračnicu sa Matijaosm dok Ana i Olaf istražuju šumu koja se prostire ispod. Zatim se spusti niz žičaru i pokušaj da uloviš ribu i da je skuvaš iznad logorske vatre za večeru zajedno sa njima u trpezariji na spratu. Istraži LEGO® kućicu na drvetu i otkrij kovčeg s blagom, a zatim izađi van da se upoznaš sa zekama u njihovom šumskom domu. Ali kakvo je to čudno kamenje u začaranoj šumi? To su tragovi drevne magije koja je ponovno probuđena.


Na raspolaganju je toliko mnoštvo avantura u šumi za ljubitelje Diznijevog Zaleđenog kraljevstva tako da mogu da grade i da se igraju uz komplet LEGO® l Diznijevo Zaleđeno kraljevstvo II 41164 Začarana kućica na drvetu. Ovaj komplet za igru sa magičnom kućicom na drvetu koja se gradi sadrži prostor spavaće sobe u osnovi drveta i prostor za ručavanje na spratu iznad. Merdevine vode do izviđačnice, a tu je i sjajna žičara za brzi spust na začarano tlo šume, gde će deca uživati dok vode računa o 2 zeca u svojoj kućici. Oblast za kampovanje i oblast za pecanje sa funkcijom letećih ribica savršene su za smišljanje zabavnih avantura sa Anom, Olafom i Matijasom iz Zaleđenog kraljevstva II. Istraži šumu i otkrij mitsko kamenje u epskom i magičnom putovanju. Uključuje 3 omiljena Diznijeva junaka iz Zaleđenog kraljevstva II i 3 LEGO životinjske figure.


• Uključuje figure mini-igračaka Ane i Matijasa, kao i 4 LEGO® figure: Olaf, 2 zeca i riba.
• Sadrži kućicu na drvetu sa spavaćom sobom na donjem nivou, prostorom za ručavanje na spratu, izviđačkim tornjem, žičarom, kućicom za zeke, kamperskim prostorom i prostorom za pecanje, kao i magični portal.
• Dodatni elementi uključuju Matijasov mač, kovčeg sa blagom, teleskop, štap za pecanje, kofu, ribu, naočare, tanjire, makaze, šargarepu i jabuku.
• Ljubitelji Diznijevog Zaleđenog kraljevstva uživaće u gradnji LEGO® kućice na drvetu i u istraživanju začarane šume u potrazi za mitskim kamenjem.
• Savršen komplet za gradnju sa Diznijevim igračkama za oživljavanje nezaboravnih scena sa Olafom, Anom i Matijasom iz Zaleđenog kraljevstva II, ili za kreiranje novih avantura u šumi za igranje uloga sa omiljenim Diznijevim junacima.
• Ova igračka koja se gradi sa tematikom Zaleđenog kraljevstva za dečake i devojčice i za sve ljubitelje filma Zaleđeno kraljevstvo II idealan je božićni poklon ili rođendanski poklon.
• Može da se gradi sa svim drugim originalnim LEGO® kockama za kreativnu gradnju.
• Kombinujte sa kompletima 41165 Anina ekspedicija u kanuu, 41166 Elsina avantura u kočijama, 41167 Selo sa zamkom Arendela, 41168 Kreacija Elsine kutije s nakitom i 41169 Olaf za još više avantura LEGO® l Diznijevog Zaleđenog kraljevstva II.
• Kućica na drvetu meri preko 7″ (20 cm) visine, 9″ (25 cm) širine i 7″(20 cm) dubine.

Povezani proizvodi

>