LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA
LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA
LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA
LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA
LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA
LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA
LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA
LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA

Šifra proizvoda:HM41167

LEGO 41167 FROZEN 2 ARENDEL SELO OKO ZAMKA

12.399,00 rsd

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 2500din

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

  • Uzrast:
    • 11 - 12 godina
    • 4 - 7 godina
    • 8 - 10 godina

Deklaracija

Šifra: HM41167
Naziv:Lego 41167 Frozen 2 Arandel Selo 
Proizvodac:The Lego Group,Aastvej 1DK-7190, Billund,Danska 
Uvoznik:Toy Land doo, Zmaj Jovina 15, Beograd
Uzrast: 5+
Zemlja porekla:Kina 
Sastav:plastika

Opis proizvoda:

Igraj se scena svakodnevnog života u Zamku Arendela sa omiljenim junacima iz novog filma Diznijevog Zaleđenog kraljevstva II! Zaputi se do štandova na pijaci sa Anom i Elsom da kupiš hleb i ribu, a zatim idi na dok da doneseš veslački čamac za Kristofa nakon njegove poslednje avanture.

Unutar zamka Diznijevog Zaleđenog kraljevstva uđi u Elsinu sobu sa tronom zbog važnog zadatka, vodi računa o mački iz zamka i 2 pričice u njihovoj kućici za ptice i otkrij beskrajno mnogo antikviteta i blago u potkrovlju. Posle napornog dana, opusti se sa Anom u njenoj spavaćoj sobi u zamku, povuci jorgan i ušuškaj je u krevet – biće joj potreban dug odmor ujutru! Jednostavno ukloni i presloži tri sprata u zamku i kombinuj, sklapaj i premeštaj nameštaj kako god poželiš, svaki put kada se igraš ovom igračkom Diznijevog Zaleđenog kraljevstva II koja se gradi.


Komplet za igru LEGO® l Disney Zaleđeno kraljevstvo II 41167 Selo sa Arendelinim dvorcem pružiće svakom ljubitelju filma beskrajne sate magične kreativne igre. Savršen za oživljavanje omiljenih scena, Anin i Elsin dom ima 3 sprata koja mogu jednostavno da se uklone i da se ponovno sklope za pristup za igru unutra. Delovi nameštaja su takođe dizajnirani tako da se lako premeštaju i preraspoređuju između prostorije sa prestolom, spavaće sobe i spratova u potkrovlju. Napolju su pijačne tezge pune najboljih proizvoda, a u luci je i veslački čamac, samo čeka da ga neko odvede u avanturu! Ovaj komplet sa Arandelom obuhvata 3 omiljena Diznijeva junaka i 3 LEGO životinjske figure.


• Obuhvata figure mini-lutaka Else, Ane i Kristofa, kao i 3 LEGO® životinjske figure: mačka i 2 ptice.
• Sadrži trospratni zamak sa prostorijom sa prestolom, spavaćom sobom i potkrovljem, pekarevom tezgom, tezgom prodavca ribe, sa malim dokom i veslačkim čamcem sa veslima.
• Dodatni elementi uključuju portret i stalak, kovčeg sa blagom, krunu, teleskop, bistu sa postoljem, kućicu za ptice, uličnu svetiljku, kutiju za poklone, poklon, ribu, krabu, hleb, povrće, metlu i mač.
• Podstaknite maštu dok deca stvaraju, grade i oživljavaju univerzum Zaleđenog kraljevstva II u Aninom i Elsinom zamku, a zatim napravite nova uređenja i priče Zaleđenog kraljevstva koristeći LEGO® kocke.
• Podigni cuclu da „ušuškaš” mini-lutku u krevecu!
• Delovi nameštaja su dizajnirani tako da se lako premeštaju i kombinuju između prostorija.
• Modularni stil podrazumeva da se 3 priče mogu rasklopiti i ponovno sklopiti, zahvaljujući čemu prijatelji mogu jednostavno da se igraju u različitim delovima zamka istovremeno.
• Ovaj komplet za igru sa tematikom Zaleđenog kraljevstva za sve ljubitelje filma Zaleđeno kraljevstvo II idealan je božićni poklon ili rođendanski poklon.
• Kombinujte sa kompletima 41164 Začarana kućica na drvetu, 41165 Anina ekspedicija u kanuu, 41166 Elsina avantura u kočijama, 41168 Kreacija Elsine kutije sa nakitom 41169 Olaf za još više avantura kompleta LEGO® l Disney Zaleđeno kraljevstvo II.
• Zaleđeno kraljevstvo meri preko 11” (30 cm) visine, 11” (30 cm) širine i 4” (12 cm) dubine.
• Pekareva tezga meri preko 3” (8 cm) visine, 1” (4 cm) širine i 1” (3 cm) dubine.
• Tezga prodavca ribe sa dokom meri preko 2” (7 cm) visine, 3” (8 cm) širine i 2” (6 cm) dubine.
• Veslački čamac meri preko 1” (5 cm) visine, 4” (12 cm) dužine i 1” (4 cm) širine.

>