Baka Gangster
Baka Gangster

Šifra proizvoda:PB5637

Baka Gangster

792,00 rsd

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 2500din

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

  • Uzrast:
    • 11 - 12 godina
    • 8 - 10 godina

Deklaracija

Šifra:PB5637
Naziv:Baka Gangster
Proizvodac: ProPolis Books
Dobavljac: ProPolis Books
Zemlja porekla: Srbija

Opis proizvoda:

Priča o ljubavi i naučenim lekcijama, o sreći skrivenoj u svakodnevnim sitnicama i o novootkrivenom poštovanju života i mudrosti starijih.

Naučena istina da to što su ljudi stari, nipošto ne znači da nisu vodili ispunjene i zanimljive živote. Knjiga po kojoj je snimljen film. 

Ben ima jedanaest godina i želi da postane vodoinstalater! Strepi od svakog kraja nedelje, petak je njegov najomraženiji dan. Petkom uveče mora da spava kod bake otkad zna za sebe.

Benovi roditelji ludi su za modernim plesom i petkom su satima prikovani za TV ekran i „Zvezde plešu“. Baka, kao i većina drugih, ima sedu kosu, veštačke zube, slušni aparat, pleteni džemper, zarozane čarape, korišćenu maramicu koja viri iz džepa, dlačice na bradi i… Punu kutiju dragulja u kutiji za kekse! Benova baka je međunarodna kradljivica dragulja! Uskoro će Ben otkriti da njegova baka i nije tako dosadna kako se njemu činilo, da ume da priča divne priče jednakom veštinom kojom pasionirano rešava ukrštenice i da smrad kupusa i nije nepodnošljiv kad voliš tog nekog ko smrdi na kupus. Upoznajte Bena i njegovu baku, učestvujte u uzbudljivoj policijskoj helikopterskoj poteri i saznajte u kakvoj su vezi baka, joga, mentol-bombone, engleska kraljica i njene gaćice na Junion Džeka! 

 

Autor: Dejvid Vilijams

127x200mm
latinica
broširani povez
strana: 288

Uzrast: 9-12 godina

 

Povezani proizvodi

>