Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set
Lego Super Mario 71360 Starter set

Šifra proizvoda:SOG71360

Lego Super Mario 71360 Starter set

7.900,00 rsd

Sve cene su iskazane sa PDV-om

Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

Besplatna dostava

Za poružbine preko 2500din

Pozovite nas

Telefonske konsultacije pri kupovini

Povraćaj robe

Robu možete vratiti u roku od 14 dana

Specifikacije proizvoda:

Deklaracija

Šifra:SOG71360
Naziv:Lego Super Mario starter set
Proizvodac:The Lego Group,Aastvej 1DK-7190, Billund,Danska
Uvoznik:Toy Land doo, Zmaj Jovina 15, Beograd
Uzrast: 6+
Zemlja porekla:Kina
Sastav:plastika
Upozorenje:Opasnost od gušenja-sitni delovi nisu za decu ispod tri godine

Opis proizvoda:

Započni igru i otkrij kako LEGO® Mario™ reaguje u stvarnim situacijama!

Dizajniraj nivo za igru i pomozi Mariu da sakupi što više novčića. Zavrti se na platformi… ali, pazi da ne padneš!

Poleti na oblaku, zaradi dodatne novčiće i moći uz pomoć bloka sa znakom “?”.

Skoči na Gumbu i pregazi Brauzer Džuniora da zaradiš još novčića.

Možeš se igrati solo ili takmičiti protiv prijatelja. Presloži nivo i kreiraj nov izazov.

Otkrij beskonačne kombinacije izazova sa LEGO® Super Mariom™. Set sadrži interaktivnu LEGO Mario figuru u kojoj je senzor i procesor kretanja!

Deca mogu da se udruže sa omiljenim junakom u realnom svetu uz pomoć ovog kompleta LEGO® Super Mario™ Avanture sa Početnim nivoom Maria (71360).

Komplet sadrži LEGO Mario™ figuru koja momentalno ekspresivno reaguje uz pomoć LCD ekrana i zvučnika.

Igrači zarađuju virtuelne novčiće krećući se sa LEGO Mariom od Početne cevi do Ciljne šipke uz pomoć okretnih platformi i platformi na oblacima, blok sa znakom ? i super borbi sa igračkama figurama Goomba-a i Bowser Jr.-a.

Prerasporedite kocke da napravite nove nivoe koje treba savladati.

Unapređena igra Besplatna aplikacija LEGO Super Mario dostupna je za unapređenu igru uz pomoć ovog poklona igračke za decu.

Poseduje alatke za uveličavanje i rotiranje prikaza za jednostavniju gradnju, predlaže druge kreativne načine gradnje i igra i bezbedan je forum za deljenje ideja sa prijateljima.

Neograničena verzija Maria!

Kompleti LEGO Super Mario, koji su sjajni za samostalnu igru ili grupna takmičenja, omogućavaju da omiljeni porodični junak dospe u realan svet.

Ovi komplet početnog nivoa i kompleti koji se proširuju pružaju neograničene izazove i neguju veštine rešavanja problema.

  • Ljubitelji mogu da počnu da istražuju univerzum LEGO® Super Mario™ pun zabave uz pomoć ovog kompleta Avanture sa Početnim nivoom Maria (71360), koji sadrži 7 akcionih kocki za različite vrste interakcije sa LEGO Mario™ figurom.
  • LEGO® Mario™ ima senzore boja, kao i LCD ekrane u njegovim očima, ustima i stomaku koji omogućavaju prikaz preko 100 različitih momentalnih reakcija na pokret. Takođe je priložen zvučnik koji reprodukuje legendarne zvuke i muziku iz video-igre.
  • U ovom kompletu za igru sa super igračkama, LEGO® Mario™ sakuplja virtuelne novčiće dok trči i skače od Početne cevi do Ciljne šipke uz pomoć LEGO kocki, platformi na oblacima, bloka sa znakom ? i sukoba sa figurom Goomba-e i Bowser Jr.-a.
  • Ovaj kolekcionarski komplet za igru sa LEGO® igračkama od 231 dela predstavlja kul rođendanski ili praznični komplet za decu uzrasta 6+ godina koja mogu da grade i da se igraju na svoj način i da uče da rešavaju probleme uz pregršt kreativne zabave.
  • Promenite organizaciju početnog nivoa i kombinujte sa kompletima LEGO® Super Mario™ koji se proširuju da kreirate nivoe sa više izazova i igre koje ćete igrati sa svojim prijateljima i protiv njih.
  • Figura LEGO® Mario™ se napaja pomoću 2 x AAA baterije (nisu priložene), koje obezbeđuju visokointeraktivni užitak u igri gde igrači dobijaju momentalne povratne informacije i nagrade za kreativnost.
  • Deca će uživati u besplatnoj aplikaciji LEGO® Super Mario™, koja sadrži uputstva za gradnju, inspiraciju za zabavu, kreativne načine igre i još mnogo toga. Posetiti LEGO.com/devicecheck za spisak kompatibilnih Android i iOS uređaja.
  • Kompleti za gradnju sa igračkom LEGO® Super Mario™ oživljavaju omiljenog porodičnog junaka na jedinstven način i pružaju neograničene kreativne izazove kroz proširivanje i ponovnu gradnju.
  • Graditeljima neće biti potrebna moć Super zvezde za povezivanje ili rasklapanje LEGO® kocki! Još od 1958. ispunjavaju najviše standarde industrije da bi obezbedili doslednost i robusnu gradnju.
  • LEGO® kocke i elementi za gradnju se ispuštaju, zagrevaju, gnječe, savijaju i analiziraju na skoro svaki način koji možete da zamislite da bi se osiguralo da svaki LEGO komplet ispunjava najviše globalne standarde bezbednosti i kvaliteta.

 

Povezani proizvodi

>